Čolina čarolija na Zlatiboru (VIDEO)

ZLATIBOR – Ovogodišnji prvomajski praznik na Zlatiboru bio je u znaku dobrog provoda. Pozitivnu atmosferu na planini do usijanja je doveo jedan od najvećih pevačkih imena, Zdravko Čolić, koji je sinoć održao koncert na letnjoj pozornici na Kraljevom trgu.

Koncert je počeo u 20 časova, a Zdravko se potrudio da preko 30 000 posetilaca, koliko je prisustvovalo koncertu, ostane na Kraljevom trgu do kasno uveče i uživa u dobro poznatim hitovima najveće balkanske zvezde. Svim gostima i meštanima Zlatibora, Čola nije priredio samo koncert, već pravi spektakl koji će se dugo vremena pamtiti na Zlatiboru.

Koncert je počeo pesmom „Produži dalje“, a najpoznatije Čoline pesme odjekivale su Zlatiborom duže od tri sata, a nakon završetka koncerta oduševljena publika zatražila je bis, tako da je provod nastavljen. Koncert je završen pesmom „Ti si mi u krvi“ i veličanstvenim vatrometom koji je obasjao nebo iznad Zlatibora i najavio početak predstojeće letnje sezone i nastavak dobrog provoda na „zlatnoj“ planini.

You may also like...