Burna završnica (VIDEO)

IVANJICA – U poslednja dva kola Super lige rešava se dilema koja će dva, od četiri kandidata igrati u plej ofu a koja u plej autu.

Kada je počinjao drugi deo sezone u Javor Matisu su razmišljali da će devet bodova biti dovoljno za ulazak u plej of. Ali rezultati Voždovca i Čukaričkog koji su u prolećnom delu osvojili 13 odnosno 16 bodova , dodatno stavljaju na muke Ivanjičane. Javor Matis je na poziciji broj 8. koja vodi u plej of i ima 39 bodova a Voždovac je ispred njih sa bodom više. Za vratom im dišu Spartak i Čukarički tako da nas čeka veoma zanimljiva završnica preliminarnog dela Super lige. Javor Matisu pobeda otvara put ka plej ofu ali i pored toga mora da gleda rezultate ostalih ekipa. Voždovac je svoju snagu pokazao u utakmicama sa Vojvodinom i Partrizanom što govori da su zmajevi od dolaska Ilije Stolice pronašli pravu formu i njima svaki rezultat sem poraza odgovara u Ivanjici. Srđan Blagojević kao i uvek smiren, svestan šta ova utakmica znači ali da nije pitanje života i smtri.

Kroz svoju istoriju Javor Matis je odigrao dosta važnih mečeva i uvek je iz njih izlazio jači. Utakmica sa Voždovcem je jedna od njih jer pobeda verovatno donosi igranje u plej ofu, dok svaki drugi rezltat smanjuje tu šansu. Milovan Milović je jedan od igrača sa najviše iskustva u svojoj ekipi i nada se da će njegovi saigrači prepoznati trenutak i dati svoj maksimum kako bi se ostvario primaran cilj.

Utakmicu Javor Matis – Voždovac sudi Vlado Glođević a pomagaće mu Dejan Potočan i Milan Šutulović. Meč se igra u nedelju od 17 sati kada počinju i sve ostale utakmice 29.kola.

ZooM

You may also like...