Bez Silve na Mladost (VIDEO)

IVANJICA – Javor Matis putuje u Lučane na megdan Mladosti sa nadom da će ostvariti povoljan rezuzltat.

Prvi od dva komšijska derbija Javor Matis će odigrati u Lučanima protiv Mladosti koja je prva u grupi plej auta i eventualnom pobedom nad Ivanjičanima rešila bi sve dileme oko opstanka u Superligi. Na drugoj strani Javor Matis bi izbegavanjem poraza u Lučanima dodatno pojačao nadu da može do opstanka jer u ovom kolu svi njihovi konkurenti imaju veoma teška gostovanja. Svega toga je svestan Vlado Jagodić koji izuzetno ceni ekipu koju predvodi Nenad Milovanović, a njihova snaga se vidi kroz plasman u polufinale Kupa, sa velikom tendencijom da se pretoči u finale. Javor Matis će pokušati sve da se kući vrati neporažen, i to bi bila odlična uvertira pred nedeljni meč protiv Borca.

Ivan Marković je zimus pojačao redove Javor Matisa a upravo je došao iz Mladosti. U prvenstvenoj utakmici kada je Javor savladao Lučance 3:0, Marković je bio strelac vodećeg gola ali ovoga puta ofanzivni igrač Ivanjičana smatra da će ovaj meč biti sušta suprotnost. Ono što je sigurno on i njegovi saigrače će dati sve od sebe kako bi ostvarili povoljan rezultat.

Poverenje da sudi ovaj meč dobio je Čačanin Petar Piper a pomažu mu Milan Minić iz Ćuprije i Ivica Stojanović iz Aleksinca. Utakmica se igra od 18 sati.

You may also like...