Aplikacija HAPI (video)

ZLATIBOR – Svi koji koriste društvene mreže, svakodnevno lajkuju ili šeruju različite sadržaje, dele statuse itd.. Zbog toga su dva momka odlučila da naprave aplikaciju koja se zove Hapi, i koja između ostalog, zahvaljujući broju lajkova, meri koliko smo mi bili srećni u toku jednog dana. Za sada je sve to u početnoj fazi, jer je u toku prikupljanje sredstava, za izradu aplikacije.

Da li je dan u kome ste 10 sadržaja lajkovali, tri podelili sa drugim prijateljima na društvenoj mreži, poslali 20-tak poruka, za vas bio srećan, uskoro ćete moći da znate, zahvaljujući aplikaciji Hapi. Osmilili su je Miloš i Aleksandar.
Tako su došli na ideju da osmisle Hapi, aplikaciju, koja meri našu sreću, tugu, zaljubljenost. Iako ni jedan ni drugi nisu stručnjaci za izradu aplikacija, ipak su počeli da razrađuju tu ideju.
Kako nisi programeri, uspeli su da pronađu sjajan tim stručnjaka iz Ukrajine, koji su spremni da im pomognu.
Kada aplikacija bude završena, neko ko je bude želeo da je koristi, moćiće da to učini veoma lako, objašnjava nam Miloš.

Neophno je prikupiti oko 20.000 evra, da bi aplikacija bila urađena.
Miloš i Aleksandar su se opredelili za Android verziju i što je najvažnije, za buduće korisnike, aplikacija Hapi biće besplatna.
ZooM

You may also like...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.